Skip links

Contact

Contact

Heb je leuke nieuwe productideeën of vragen over Ravensbergen Food? Vul dan het contactformulier in. Kijk ook even bij de veelgestelde vragen, misschien staat jouw vraag er al tussen! We zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om je verder te helpen.

Contactformulier

FAQ

Zie hier een aantal veelgestelde vragen over ons én onze producten. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Wij raden aan om voor allergenen altijd de verpakking van het desbetreffende product te raadplegen. Op de verpakking wordt altijd de up-to-date informatie vermeld, ook in het geval van veranderingen door receptuurwijzigingen.

Alle door Ravensbergen Food geproduceerde producten zijn geschikt voor vegetariërs. Helaas zijn niet al onze producten geschikt voor veganisten, vanwege onder andere het gebruik van melk(producten) en honing. Wij raden aan om de verpakking van het desbetreffende product te raadplegen.

Jaarlijks bereiken ons vele verzoeken tot sponsoring van gratis producten of een financiële bijdrage, waardoor wij gedwongen zijn een weloverwogen keuze in ons sponsorbeleid te moeten maken. Gedurende het jaar sponsoren we de voedselbank en andere lokale initiatieven in de vorm van producten. Hierdoor kunnen wij helaas geen individuele aanvragen ondersteunen.

Om de hygiëne en voedselveiligheid van onze producten te garanderen is het helaas niet mogelijk om een rondleiding in onze fabriek te organiseren.

De minimale order hoeveelheden voor mueslirepen en crunchy graanrepen zijn afhankelijk van receptuur, gewicht en formaat. Dit regelen we dus in overleg met de klant.