Skip links

Fabrikant private label repen

Ravensbergen Food B.V. is een fabrikant van private label repen. Wij produceren verschillende soorten repen, bijvoorbeeld muesli, cruesli en granola repen, maar ook proteïnerepen en energierepen. Ons assortiment bestaat uit private label repen, A-merken en business-to-business.

Wat is een fabrikant private label repen?

Een fabrikant private label repen is een fabrikant voor ontbijtrepen, muesli- of crueslirepen, die voor klanten de repen ontwikkelt in grote hoeveelheden, maar deze dus uitbrengt onder de merknaam van de klant. Hierdoor is het mogelijk dat een fabrikant verschillende repen van verschillende merken fabriceert. Als fabrikant private label repen kunnen we dus voor verschillende merken repen produceren in onze fabriek. 

Ravensbergen Food B.V.: specialist in snacks en fabrikant voor repen

Op zoek naar een fabrikant voor uw ontbijtreep? Ravensbergen Food B.V. is fabrikant voor uw ontbijtreep, energiereep, mueslireep, graanreep of snackreep. Ons assortiment bestaat uit meer dan alleen het grotere portfolio van de Haco Group. Dankzij een overkoepelend gezicht voor de consumenten is het bovendien mogelijk om voor één partij bijvoorbeeld een project voor ontbijtrepen met verschillende soorten toevoegingen te maken.

Private label repen: beste kwaliteit

Als voedselfabrikant voor private label repen zijn we gespecialiseerd in het grootschalig produceren van snacks en repen. Ravensbergen Food B.V. is fabrikant van muesli en cruesli repen, en kwaliteit staat bij ons bovenaan. Daarnaast doen wij alles om aan de specifieke wensen van de klant te voldoen, maar we houden ook rekening met trends in de markt. Dit kan gaan om extra proteïne in de repen, maar ook het ontwikkelen van een vegan of biologisch product.

voedselfabrikant

Op zoek naar een fabriek voor uw private label repen?

Bent u op zoek naar een fabrikant voor uw private label repen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen u graag meer over ons productieproces, zodat u een duidelijk beeld heeft van ons als partner. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. We zijn dan ook in het bezit van de belangrijkste certificaten die nodig zijn als fabrikant voor muesli, cruesli, ontbijtrepen en andere snackrepen. Daarnaast doen wij ons best om duurzaam te ondernemen. Wij maken gebruik van Rainforest Alliance Certified cacao en hazelnoten en wij worden jaarlijks gecontroleerd door SGS.

Behoefte aan aanvullende informatie?

Laat ons weten waar wij je mee verder kunnen helpen via de contactpagina.