Skip links

Logistiek / heftruckchauffeur

De vacature

Medewerker Logistiek / Heftruckchauffeur

Als medewerker Logistiek ben je allround inzetbaar op de afdeling Logistiek. In deze functie kun je op verschillende plekken in het logistieke proces worden neergezet.

De afdeling Logistiek draagt zorg voor de ontvangst en het beheer van verpakkingsmaterialen ten behoeve van een ongestoorde voortgang van de productie en een accuraat voorraadbeheer van deze verpakkingsmaterialen. Hiernaast draagt de afdeling zorg voor het fysiek gereed maken van onze eindproducten voor het transport naar onze klanten en onze logistieke dienstverleners.

De afdeling Logistiek werkt in ploegendienst, en van ieder teamlid wordt verwacht dat hij of zij zeer zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren conform de gemaakte afspraken.

Ravensbergen Food B.V. werkt met het Microsoft Dynamics Navision ERP-systeem.

Samengevat

36-urige werkweek

Plaats in de organisatie

De Medewerker Logistiek / Heftruckchauffeur rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Arbeidsvoorwaarden

De cao-zoetwaren is van toepassing. Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring.

De te verrichten werkzaamheden

Inslag:

Opslag:

Opslag:

Opleidingsniveau en relevante kennis/ervaring

Emolumenten

Solliciteren

Interesse?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel, stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar patricia.verbaas@ravensbergenfood.com

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je motivatie + CV via de mail.