Skip links

Vacature - stagiair finance

Vacature

Stagiair finance

Als Finance Stagiair zal je meewerken aan cruciale aspecten van de bedrijfsadministratie. Je neemt deel aan het ontwerpen van een nieuw proces voor declaraties en je draagt bij aan de implementatie van de Cloud-versie van Navision. Jouw rol omvat een mix van nauwkeurigheid, analytisch denken en teamwerk, waarbij je initiatief neemt en bijdraagt aan het optimaliseren van financiële processen.

Met een focus op integriteit en leergierigheid, ben je klaar om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van de financiële afdeling. Je komt te werken in een team van drie. Taken worden stapsgewijs aangepast aan jouw vaardigheden, zonder dat je alles in één keer hoeft te weten. Daarnaast is er ook voldoende begeleiding vanuit het team Finance om je te helpen en te ondersteunen.

Werkzaamheden

Dit ga jij doen

 1. Ondersteuning bij werkzaamheden die vooral te maken hebben met grootboek- en crediteurenadministratie
 • Helpen bij het bijhouden en organiseren van financiële gegevens.
 • Assisteren bij het verwerken van crediteureninformatie.
 1. Controleren van ingevoerde en verwerkte goederendocumenten
 • Verifiëren van nauwkeurigheid en consistentie van ingevoerde documenten.
 • Identificeren van eventuele fouten of discrepanties.
 1. Boeken van kostenfacturen
 • Verwerken van inkomende facturen en zorgen voor juiste boekingen.
 • Samenwerken met teamleden om ervoor te zorgen dat financiële gegevens accuraat zijn.
 1. Grootboek specificaties opstellen t.b.v. maandsluit
 • Assisteren bij het voorbereiden van documenten voor de maandafsluiting.
 • Bijdragen aan het opstellen van financiële overzichten
 1. Opstellen van nieuwe processen voor declaraties
 • Opstellen en verbeteren van procedures voor het verwerken van declaraties.
 • Zorgen voor naleving van richtlijnen en regelgeving.
 1. Assisteren bij systeemimplementatie
 • Bijdragen aan de implementatie van het nieuwe financiële systeem; Cloud-versie van Navision
 • Assisteren bij het testen en optimaliseren van het nieuwe systeem.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Over Ravensbergen Food / HACO Custom Made Snacks

Ravensbergen Food – onderdeel van HACO Custom Made Snacks – is een leidende producent van kwalitatieve en innovatieve snacks voor tussendoor, als ontbijt en functionele consumptie. Deze innovatie gedreven organisatie maakt de lekkerste snack voor diverse A-merken en retailers in Nederland en Europa. 

Sinds 2012 is Ravensbergen Food onderdeel van HACO Group. Samen met de zusterbedrijven in Oostenrijk en Zwitserland vormen zij HACO Custom Made Snacks, een van de leidende spelers op het gebied van (healthy) snacking in Europa. Wij produceren onder private label.  In onze fabriek in Sassenheim produceren wij mueslirepen in vele variaties voor meer dan 40 private labels verspreid over Europa voor bekende retailers.

Ravensbergen Food B.V. streeft naar operational excellence bij de productie voor de midden- en hogere markt voor graanrepen en crunchy repen in een resultaatgericht samenwerkingsverband. 

Dit betekent een hoge output, met veel structuur en standaardisatie voor de dagelijkse routine voor elke werknemer en de flexibiliteit om met veranderingen om te kunnen gaan. Er worden eisen gesteld aan de verschillende functies en medewerkers. Wij zorgen voor de juiste medewerkers op de juiste plaats, waarbij eenieder samenwerkt met collega’s van de eigen en andere afdelingen.

Solliciteren

Interesse in de vacature operator?

We nodigen u van harte uit om te reageren. Wordt jouw enthousiasme opgewerkt door het lezen van deze vacature? Stuur dan snel een bericht naar hr@ravensbergendfood.com