Skip links

Vacature - Accountmanager

De vacature

Accountmanager (Fulltime)

Als Accountmanager bij Ravensbergen Food ben jij verantwoordelijk voor de omzetgroei bij bestaande en nieuwe supermarkt accounts in Europa. Daarnaast zoek je naar brand owners die interessant kunnen zijn om het huidige assortiment te kunnen uitbreiden. Je hebt kennis van het zoetwaren- en snack assortiment binnen de supermarkten, maar weet ook deuren te openen. Je bent goed op de hoogte van de trends van consumenten, concurrenten, producten en prijzen. Door jouw ervaring met private label weet jij onze strategie te ontwikkelen om deze categorie te doen groeien. Uiteraard houd je rekening met verpakkingen en productielijnen om je afspraken na te kunnen komen. Kortom je bent een expert op het gebied van categorie management van het zoetwaren- en snack assortiment en weet supermarktketens en brandowners te overtuigen op distributie, presentatie en promoties.

Samengevat

40-urige werkweek

Functieprofiel

Accountmanager

Plaats in de organisatie

De operator rapporteert aan de Sales & Marketing Manager.

Doel

Als Accountmanager bij Ravensbergen Food ben jij verantwoordelijk voor de omzetgroei bij bestaande en nieuwe supermarkt accounts in Europa.

Waar ga je werken?

Als Accountmanager kom je te werken bij een professioneel team wat onderdeel uitmaakt van de Haco AG groep, een internationale organisatie met zijn hoofdkantoor in Zwitserland. Haco AG is een internationale organisatie die een prominente plaats inneemt in de Europese markt voor wat betreft het zoetwaren- en snackassortiment.  

Binnen dit team heerst een echte hands-on en no-nonsens mentaliteit.  

Ravensbergen Food maakt al 10 jaar onderdeel uit van deze organisatie maar is al ruim 90 jaar een zeer bekende speler op de Nederlandse markt en wil dat samen met jou verder uitbouwen, niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten! Ravensbergen Food heeft meer dan 50 medewerkers in Nederland en is gevestigd in Sassenheim. We zijn op zoek naar uitbreiding van het team, omdat er heel veel groei is binnen het bedrijf.  

Wat wordt jou geboden?

Wat wordt er van jou verwacht?

Emolumenten

Solliciteren

Interesse?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel, stuur dan een e-mail met motivatie en CV naar mark.meijer@ravensbergenfood.com

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je motivatie + CV via de mail.