Skip links

Vacature - Allround Monteur WTB & Electro

De vacature

Allround Monteur WTB & Electro

Verrichten van onderhouds-, reparatie- en modificatiewerkzaamheden aan productie-installaties en apparatuur op (voornamelijk) werktuigbouwkundig en elektronisch gebied, zodanig dat een juiste en veilige werking van installaties/apparatuur wordt gewaarborgd.

Samengevat

36-urige werkweek

Functieprofiel

Allround Monteur WTB & Electro

Arbeidsvoorwaarden

De cao-zoetwaren is van toepassing. Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Taken en verantwoordelijkheden

Uitvoeren van periodieke inspecties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied, zodanig dat de technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden.

Hiertoe onder meer:

Verhelpen van storingen aan productieapparatuur en utiliteitsvoorzieningen op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied, aan de hand van ontvangen meldingen, zodanig dat productiewerkzaamheden uit het oogpunt van techniek en veiligheid kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.

Hiertoe onder meer:

Overige aan de functie gerelateerde taken

Competenties en vereisten

Emolumenten

Solliciteren

Interesse?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel stuur dan een e-mail met motivatie plus CV naar patricia.verbaas@ravensbergenfood.com

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je motivatie + CV via de mail.