Skip links

Vacature - Financieel Administratief Medewerker

Vacature

Financieel Administratief Medewerker

We zijn op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker in die uitblinkt in accuraatheid en flexibiliteit, en die bovendien proactief is in het aanpakken van financiële taken en uitdagingen. 

Samengevat

24 tot 32-urige werkweek

Plaats in de organisatie

De Financieel Administratief Medewerker rapporteert aan de Financial Controller.

Doel

Deze functie heeft als doel om de financiële administratie vlekkeloos te laten verlopen door het zorgvuldig beheren van inkoop- en kostenfacturen, het ondersteunen bij de implementatie van nieuwe systemen en processen, en het bijdragen aan een optimale financiële werkomgeving.

Over Ravensbergen Food B.V.

Ravensbergen Food B.V. is een productiebedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige graanrepen voor de FMCG markt. Sinds 2012 maakt Ravensbergen Food onderdeel uit van de Zwitserse HACO Group. De HACO Group heeft 3 productielocaties voor graanrepen: Narida in Zwiterserland, Gutschermühle in Oostenrijk en Ravensbergen Food in Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij de klant een zeer uitgebreid portfolio aan technologieën aanbieden, omdat iedere productielocatie haar eigen mogelijkheden heeft.

Afdeling Finance

Onze Financiële afdeling vormt het fundament van onze organisatie, waar precisie en effectiviteit centraal staan. Met een focus op nauwkeurige gegevensverwerking en strategische ondersteuning, draag jij, samen met 2 andere collega’s, bij aan het succes en de duurzaamheid van ons bedrijf. 

Wat ga je doen?

Wat heb jij?

Wat bieden wij?

Solliciteren

Interesse in de vacature Financieel Administratief Medewerker?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail met motivatie en CV via deze link.