Skip links

Logistiek Medewerker

Vacature

Logistiek medewerker

Ravensbergen Food – onderdeel van HACO Custom Made Snacks – is een leidende producent van kwalitatieve en innovatieve snacks voor tussendoor, als ontbijt en functionele consumptie. 

Deze innovatie gedreven organisatie maakt de lekkerste snack voor diverse A-merken en retailers in Nederland en Europa. 

Sinds 2012 is Ravensbergen Food onderdeel van HACO Group. Samen met de zusterbedrijven in Oostenrijk en Zwitserland vormen zij HACO Custom Made Snacks, een van de leidende spelers op het gebied van (healthy) snacking in Europa. 

Samengevat

36-urige werkweek

Functieprofiel

Medewerker Logistiek / Heftruckchauffeur die bereid is om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

Plaats in de organisatie

De medewerker Logistiek / Heftruckchauffeur rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Doel

Als medewerker Logistiek ben je allround inzetbaar op de afdeling Logistiek. In deze functie kun je op verschillende plekken in het logistieke proces worden neergezet.

Afdeling Logistiek

Als medewerker Logistiek ben je allround inzetbaar op de afdeling Logistiek. In deze functie kun je op verschillende plekken in het logistieke proces worden neergezet.

De afdeling Logistiek draagt zorg voor de ontvangst en het beheer van verpakkingsmaterialen ten behoeve van een ongestoorde voortgang van de productie en een accuraat voorraadbeheer van deze verpakkingsmaterialen. Hiernaast draag de afdeling zorg voor het fysiek gereed maken van onze eindproducten voor het transport naar onze klanten en onze logistieke dienstverleners.

De afdeling Logistiek werkt in ploegendienst, en van ieder teamlid wordt verwacht dat hij of zij zeer zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren conform de gemaakte afspraken.

Ravensbergen Food B.V. werkt met het Microsoft Dynamics Navision ERP-systeem.

Wat ga je doen?

Inslag:

Opslag:

Administratie:

Wat vragen wij?

Wat bieden wij?

Solliciteren

Interesse?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail met motivatie en CV via deze link.