Skip links

Vacature - operator

De vacature

Operator (Fulltime)

Ravensbergen Food B.V. is een innovatieve producent van gespecialiseerd in snacks voor tussendoor, als ontbijt en functionele consumptie. In onze fabriek in Sassenheim produceren wij mueslirepen en gebakken graanrepen in vele variaties voor diverse Amerken en retailers in Nederland en Europa. Ravensbergen Food B.V. is op zoek naar een Operator die een stempel wil drukken op de verdere optimalisatie van productie en productieprocessen.

Samengevat

Fulltime - 36 uur

Functieprofiel

Operator

Plaats in de organisatie

De operator rapporteert aan de Teamleider

Doel

Het uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van het goed (kunnen) bereiden van de producten van de diverse productgroepen door het instellen en bedienen van de verschillende machines/apparatuur (volautomatisch).

Dit ga je doen

Als Operator bij Ravensbergen Food B.V. ben je per shift, samen met je collega operators, verantwoordelijk voor de productielijnen. Na de overdracht met de Operators van de vorige shift, begin je met het controleren en draaiende houden van de installaties. Uiteraard spring je in bij je collega’s wanneer zij assistentie kunnen gebruiken.

Buiten de routinematige werkzaamheden, die bij het werk van een Operator behoren, worden er een aantal kwaliteitscontroles van je verwacht. Hiermee ben jij (mede) verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van de producten waarmee wij onze klanten bedienen.

Wij zoeken een collega die een uitdaging niet schuwt. In de overgang van oudere naar nieuwe installaties valt er voor iedere operator een hoop te leren. Het belangrijkste is een energieke houding en een gezonde hoeveelheid motivatie. Daarnaast wordt een kritische blik op het werk en de processen gewaardeerd.

Wij waarderen jou met de verantwoordelijkheden, die je laat blijken aan te kunnen, een marktconform salaris en een open en stimulerende werkomgeving. Respect naar elkaar en samenwerken zijn kernwaarden waar wij veel waarde aan hechten.

Kerntaken/ verantwoordelijkheden

Opleidingsniveau en relevante kennis/ervaring

Solliciteren

Interesse?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je motivatie + CV naar: patricia.verbaas@ravensbergenfood.com

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je motivatie + CV via de mail.