Skip links

Supply Chain Manager​

Vacature

Supply Chain Manager

Wij zoeken een Supply Chain Manager die niet alleen bedreven is in logistiek, maar ook strategisch denkt en effectieve oplossingen implementeert om onze operaties te optimaliseren en onze doelen te bereiken.​

Samengevat

36-urige werkweek

Plaats in de organisatie

De Supply Chain Manager rapporteert aan de Operations Manager.

Doel

Als Supply Chain Manager is het jouw doel om de efficiëntie van de Supply Chain te optimaliseren, van inkoop tot distributie, om de klanttevredenheid te maximaliseren, kosten te verlagen en de winstgevendheid te vergroten.

Over Ravensbergen Food B.V.

Ravensbergen Food B.V. is een productiebedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige graanrepen voor de FMCG markt. Sinds 2012 maakt Ravensbergen Food onderdeel uit van de Zwitserse HACO Group. De HACO Group heeft 3 productielocaties voor graanrepen: Narida in Zwiterserland, Gutschermühle in Oostenrijk en Ravensbergen Food in Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij de klant een zeer uitgebreid portfolio aan technologieën aanbieden, omdat iedere productieloctie haar eigen mogelijkheden heeft.

Afdeling Logistiek

Als Supply Chain Manager speel je een cruciale rol binnen de afdeling Logistiek. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van alle aspecten van de supply chain, van inkoop en productie tot distributie en levering. Door efficiëntie te maximaliseren en kosten te minimaliseren, zorg je ervoor dat producten op tijd en binnen budget bij klanten aankomen.

De afdeling Logistiek draagt zorg voor de ontvangst en het beheer van verpakkingsmaterialen ten behoeve van een ongestoorde voortgang van de productie en een accuraat voorraadbeheer van deze verpakkingsmaterialen. Hiernaast draag de afdeling zorg voor het fysiek gereed maken van onze eindproducten voor het transport naar onze klanten en onze logistieke dienstverleners.

Ravensbergen Food B.V. werkt met het Microsoft Dynamics Navision ERP-systeem.

Wat ga je doen?

Wat heb jij?

Wat bieden wij?

Solliciteren

Interesse?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail met motivatie en CV via deze link.