Skip links

Medewerker logistiek / Heftruckchauffeur

Vacature

Medewerker logistiek/ heftruckchauffeur

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Logistiek/ Heftruckchauffeur die bereid is om ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen.

 

Samengevat

36-urige werkweek

Plaats in de organisatie

De Medewerker Logistiek / Heftruckchauffeur rapporteert aan de Supply Chain Manager.

Doel

Als medewerker Logistiek ben je allround inzetbaar op de afdeling Logistiek. In deze functie kun je op verschillende plekken in het logistieke proces worden neergezet.

Over Ravensbergen Food B.V.

Ravensbergen Food B.V. is een productiebedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige graanrepen voor de FMCG markt. Sinds 2012 maakt Ravensbergen Food onderdeel uit van de Zwitserse HACO Group. De HACO Group heeft 3 productielocaties voor graanrepen: Narida in Zwiterserland, Gutschermühle in Oostenrijk en Ravensbergen Food in Nederland. Door deze samenwerking kunnen wij de klant een zeer uitgebreid portfolio aan technologieën aanbieden, omdat iedere productielocatie haar eigen mogelijkheden heeft.

Afdeling logistiek

Als medewerker Logistiek ben je allround inzetbaar op de afdeling Logistiek. In deze functie kun je op verschillende plekken in het logistieke proces worden neergezet.

De afdeling Logistiek draagt zorg voor de ontvangst en het beheer van verpakkingsmaterialen ten behoeve van een ongestoorde voortgang van de productie en een accuraat voorraadbeheer van deze verpakkingsmaterialen. Hiernaast draag de afdeling zorg voor het fysiek gereed maken van onze eindproducten voor het transport naar onze klanten en onze logistieke dienstverleners.

De afdeling Logistiek werkt in ploegendienst, en van ieder teamlid wordt verwacht dat hij of zij zeer zelfstandig de werkzaamheden kan uitvoeren conform de gemaakte afspraken.

Ravensbergen Food B.V. werkt met het Microsoft Dynamics Navision ERP-systeem.

Kerntaken/ verantwoordelijkheden

Inslag:

Opslag:

Uitslag:

Opleidingsniveau en relevante kennis/ervaring

Wat bieden wij?

Solliciteren

Interesse?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een e-mail met motivatie en CV via deze link.