Skip links

Vacature - Teamleider productie

De vacature

Teamleider productie

In de bakkerij worden gebakken granen repen geproduceerd en op de muesli afdeling mueslirepen.

Het betreffen ’in line’ productie en verpakkingsprocessen, met zowel handmatige, als mechanische en meer PLC gestuurde processen.

Samengevat

40-urige werkweek

Functieprofiel

Teamleider productie

Plaats in de organisatie

Resultaatgericht samenwerken met de 3 collega teamleiders.

Arbeidsvoorwaarden

De cao-zoetwaren is van toepassing. Indeling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Dit ga je doen

Als Teamleider Productie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt draaien van de productie samen met jouw team. Vanuit een proactieve houding stuur je jouw team aan. Jouw stijl van leidinggeven kenmerkt zich door het maximale uit de medewerkers te willen halen in een werksfeer die resultaat en betrokkenheid combineert.

Naast de operationele aansturing van jouw team, ben je in staat tot het herkennen van knelpunten en processen die verder verbeterd kunnen worden.

Je werkt nauw samen met de collega’s van de Technical Supportafdeling en de afdeling Kwaliteit.

Kerntaken/ verantwoordelijkheden

Opleidingsniveau en relevante kennis/ervaring

Voor de functie van Teamleider Productie zijn wij op zoek naar een ervaren leidinggevende uit de voedingsmiddelenindustrie. Naast uitstekende leidinggevende capaciteiten ben je analytisch en zijn de principes van TPM en OEE jou bekend en toepasbaar. Verder vragen wij:

Emolumenten

Solliciteren

Interesse?

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel stuur dan een e-mail met motivatie plus CV naar patricia.verbaas@ravensbergenfood.com

Ambitieuze kandidaten worden uitgenodigd om te reageren. Voel je je aangetrokken tot dit boeiende profiel? Vul dan onderstaand formulier in of stuur je motivatie + CV via de mail.